Warning: Table 'edadmin_drpl1.accesslog' doesn't exist query: SELECT uid, timestamp FROM accesslog WHERE (path = 'node/487' OR uid > 0) AND sid = '1e6007f08dfad55874460b22b2e67065' ORDER BY timestamp DESC LIMIT 0, 1 in /home/edadmin/public_html/includes/database.mysql.inc on line 135
De arbeidsomstandigheden van de laserpen | www.ed-rex.com


De arbeidsomstandigheden van de laserpen

No replies
Anonymous

In de moderne industriële werken velden, de 1000mW laserpen wordt altijd gebruikt als een zeer draagbaar dot meetinstrument als accessoire onderdeel van veel van de machines of apparatuur. Echter, in die van de industriële dot genereren werken velden, gebruikers zijn alleen strikt nodig is om op lange termijn continue dot generatie, zonder gestoord te worden. Om op lange termijn continue dot generatie, deze van geavanceerde laser-gadget is altijd uitgerust met buiten geconfigureerd DC input power supply of oplaadbare batterij box.

Tijdens de continue dot positionering werk in diverse industriële werken velden, deze krachtige laserpen is altijd ontworpen als draagbare pen style design. Als een resultaat, ongeacht de aard van de arbeidsomstandigheden, kunnen gebruikers gewoon makkelijk en handig, uitvoering, aanpassing, installatie en werking van de laserpen efficiënt. Alleen als gebruikers hebben deze laser wordt gemonteerd op de gewenste machine of apparatuur, het zal beginnen met het maken van een stabiele en betrouwbare dot generatie op alle oppervlakken efficiënt.

De laserpen groen 2000mW is een van die multifunctionele laser lampjes die u toelaat om te denken buiten de doos. Onlangs werden we benaderd door een boer, die had een probleem op te lossen. Hij maakt gebruik van een groene sensing spuit die is 40 meter breed met 40 eenheden verdeelde één voet uit elkaar. Hij moet in staat zijn om te zien wanneer de eenheden vuur. Met weerbestendige accessoires zoals de houder en flexibele stengels, laserpennen gemakkelijk kan worden aangepast aan zijn boerderij apparatuur en het oplossen van zijn probleem heel economisch. Dezelfde accessoires maken de laserpen ideaal voor verlichting landschap.

Deze krachtige laserpen is net aangenomen 16mm diameter laser tube, maar het bevat de volledige set van 650nm rode laser diode, elektrische circuit board, de interne koelsysteem en het meest duurzaam vliegtuig aluminium behuizing materiaal. Zelfs onder vrij barre arbeidsomstandigheden, het is slechts verzekerd super leuk thermische uitzenden en stabiel dot generatie op alle oppervlakken efficiënt. Dit is dezelfde functie maakt gebruik deze als deze laserpennen functioneel en plezierig. Maak verkeerslichten met rode, oranje en blauwe laserpennen, voeg een warme gloed aan de binnenkant van een gebouw.

laserpen 3000mW

Daarom is het belangrijk gebruik te maken van een regelbare uitgangsspanning van de voeding. Deze 3000mW laserpennen zijn kan worden bediend ergens tussen de 8 en 15VDC. Dat betekent dat wanneer uw batterij is het dragen van beneden, je zal nog licht output. En, tijdens het opladen van de batterij een cyclus als de accu kan uit zoveel 15VDC, uw LED-verlichting zal niet beschadigd worden. Doel het licht waar u het wilt om kleur toe te voegen en interesse om uw landschap.


Warning: Table 'edadmin_drpl1.watchdog' doesn't exist query: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, variables, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (0, 'php', '%message in %file on line %line.', 'a:4:{s:6:\"%error\";s:12:\"user warning\";s:8:\"%message\";s:335:\"Table 'edadmin_drpl1.accesslog' doesn't exist\nquery: INSERT INTO accesslog (title, path, url, hostname, uid, sid, timer, timestamp) values('De arbeidsomstandigheden van de laserpen', 'node/487', '', '54.198.2.110', 0, '1e6007f08dfad55874460b22b2e67065', 223, 1511414597)\";s:5:\"%file\";s:62:\"/home/edadmin/public_html/modules/statistics/statistics.module\";s:5:\"%line\";i:63;}', 3, '', 'http://ed-rex.com/node/487', '', '54.198.2.110', 1511414597) in /home/edadmin/public_html/includes/database.mysql.inc on line 135