Laserpen: het gevaar en waarschuwing problemen

No replies
Anonymous

Om te voldoen aan de minderjarigen verse avonturen van de psychologie, de laserpen groen 500mW wordt alom geprezen door studenten. Het resultaat is dat gebruikers moeten altijd voorzichtig genoeg zijn en het nemen van actieve maatregelen tijdens gebruik van een groene laserpen in handen. Het is altijd nee grapje te spelen een 500mW laserpen, maar gebruikers moeten veel aandacht besteed aan de veiligheid van de laser als die van een laser gadget in handen.

Vanaf het begin van de oprichting van een laserpen, het wordt altijd gebruikt voor high-tech toepassing werken velden, zoals onderwijs -, PPT-show, wordt de projectie van de sterren en hemellichamen in het sterrenkundig onderzoek, lezing of speech, etc. Echter, vanwege de sterk laserpen laser focus, het bestraalde sites kunnen produceren super sterke verwarming effecten. Meer en meer studenten begonnen met het gebruik van zeer krachtige laserpennen om pop ballonnen, branden papieren of andere brandende activiteiten.

Als de laser technologie blijft groeien in sprongen en grenzen, de industrie geeft ons meer en meer in kleinere, meer compacte pakketten. Wat meer is, het overklokken van de technologie is nu op zijn best. Onze high output laserpennen zijn direct op volledige lichtsterkte en de afm tot het laagste niveau zonder flikkering. Op hetzelfde moment, het gevaar van laserpen heeft ook geleid tot een veel pijn doet om mensen in gebruik.

200mW laserpen

Algemeen, de 200mW laserpen met een uitgangsvermogen bereik van 0,4 mW 200mW, in het bereik van Klasse II laser zal niet leiden tot pijn aan de ogen van de mens of vellen onder korte tijd licht van de laser straling. Echter, laserpen met een uitgangsvermogen bereik tot 3 mw tot 5 mw zou kunnen brengen het menselijk lichaam. Hoewel laserpennen met een vermogen van meer dan 5 mw is niet toegestaan om te worden verkocht of op de markt, er zijn nog steeds veel mensen maken gebruik van krachtige laserpennen alleen.

Meer en meer mensen zijn begonnen met het gebruik van high power laserpen voor het branden of andere vormen van entertainment het werk. En met het lage stroomverbruik, uw outdoor laser verlichting kan blijven op alle nacht lang zonder je te hoeven ervaring utility bill shock. Op hetzelfde moment, de verkeerde werking van laserpen kan brengen ook de huid pijn en permanente retina pijn. Sommige mensen kunnen zelfs blinde veroorzaakt door super krachtige laser straling.

Wanneer gebruikers het maken van beslissingen op het krijgen van een laserpen groen 100mW, gebruikers moeten voorzichtig genoeg zijn en genoeg voorbereidingen. Het is niet toegestaan om een laser met een vermogen van 100mW. Door het ontbreken van de noodzakelijke zelfbescherming bewustzijn, lange tijd, de blootstelling van de laser straling kan ernstige gevaren van de ogen en de huid oppervlak te beschadigen, wat leidt tot permanente schade en zelfs blindheid veroorzaken.